ВДЪХНОВЯВАЩИ ФИЛМИ И ТВОРЧЕСТВО

На тази страничка ще споделяме различни клипчета, аудио файлове и статии, които подкрепят ББД.  При желание може да правите собствени видео клипчета с телефони или камери като споделяте мнението си за ББД.  Най-вдъхновяващите от тези клипчета ще бъдат използвани за направата на филми, чрез които идеата ББДоход  ще добие по-голяма популярност.

 От ТУК може да влезете в интернет-видео канала на ББД в youtube, където ще намерите всякакви видео материали и новини от медиите, в които се говори за ББД.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ВАЖНИ СТАТИИ  и ВДЪХНОВЯВАЩО ББД ТВОРЧЕСТВО

1. “Данъчни разяснения, касаещи Проекта “ББД за Българите!”- материалът е написан достъпно и на езика на ОБИКНОВЕНИЯ човек от Народа. С материала може да се осъзнае как се прави пладнешки грабеж от управляващи и как може да принуждаваш бизнеса да краде! Описана е системата на движението на паричните потоци при данъка ДДС ПРОСТИЧКО, а не сложната схема на изчисление.

2. “Примерни въпроси за интервю!”това са най-важните  КЛЮЧОВИ въпроси и към тях прикрепени отговори, с подбрани ключови думи. Така целият Проект може да се изкаже в едно интервю за около 20-тина минути!

3.Допълнителни ценни коментари и мнения за Безусловния Базов Доход.

4. “Помагало за разбиране и вникване в Проект “ББД за всеки Българин”- това е добър материал за хората, които нямат в себе си вяра, защото не са икономисти и така имат притеснения да разясняват Проекта!

5. “Отворено писмо до вестник Монитор” - Отворено писмо до вестник Монитор, относно мнението на икономическите “светила” Иван Нейков и Божидар Данев по Проекта “Безусловен Базов Доход за Българите”

6. Какво може да прави всеки отговорен и почтен Българин за осъществяване на Проекта “Безусловен Базов Доход”?(28.03.2013 )

7. “Следизборни равносметки – 2013 г. в картинка” (24.05.2013 )

8. “Задачи за политици и икономисти, касаещи ББД”- това са задачи които след като  се изпълнят проекта ще е защитен, реален и приложим.

9. “План за работа относно разпространението на Проекта ББД!

10. “Прилики-Разлики”- тук са описани приликите и разликите между българския и европейския Проект за ББДоход.

11. ” Въпроси-Отговори относно Проекта ББД “-ценни питания, които сме получавали и дискутирали.

МАТЕРИАЛИ ЗА ПРИНТИРАНЕ

Скъпи приятели, ще се радваме  ако споделите тук вдъхновяващи стихове, бележки, поезия и песни, които сте сътворили, подкрепящи Безусловния Базов Доход за българите. Може да  ги изпращате на bbdbulgaria@abv.bg.

Сътворено Творчество – стихове

1. КЪДЕ СИ, ВЯРНА ТИ ЛЮБОВ НАРОДНА? /по Стихотворението на Добри Чинтулов/

2. Ода за ББД

Коментарите са изключени